Skip to main content
Distilat de Gusturi Românești
Restaurant XO Oradea din 2022.

Restaurantul XO Oradea

La XO este vorba de o experiență completă. Este sentimentul de anticipare pe care îl ai când ajungi și sentimentul de mulțumire pe care îl ai când pleci, plin de bunătăți pe care nu le vei găsi în altă parte în oraș.

Proiectul XO

A luat naștere la începutul anului 2022 și își propune să ofere perspectiva noastră asupra gustului tradițional românesc printr-un meniu de degustare modern. Gătitul bazat pe ingrediente combinate cu dragostea pentru arome clasice are ca rezultat un meniu inventiv de preparate din vită, pește și iepure, asociate cu o gamă largă de legume și fructe.

Abordarea noastră este detaliată, sezonieră și durabilă. Ne propunem să aducem o notă distinctivă mâncărurilor. Ne asumăm angajamentul față de calitate – tot ceea ce folosim este cel mai bun produs pe care îl putem aproviziona, manipulat în cel mai atent mod posibil, pentru a crea o aromă autentică.

Îmbinăm tradiția cu influențe contemporane pentru a obține o atmosferă unică.
XO Resturant Oradea
Gustul savuros al mâncării poate fi desăvârșit cu aroma rafinată a vinului potrivit.
Experiența culinară XO este însoțită de cocktailuri atent preparate și o listă de vinuri care completează
gusturile din meniu.
Chef Secară Paul Ionuț

Restaurantul XO Oradea
Situat la parterul blocului Panorama, pe malul Crișului Repede, restaurantul XO este inundat de culori rafinate și lumină naturală. Te așteptăm într-un cadru elegant inspirat de artă contemporană, un spațiu extrem de primitor cu detalii bogate, atemporale – unde estetica și caracterul practic sunt combinate pentru a conecta oamenii cu spațiul.

Preparatele noastre


Dăm frâu liber creativității și îmbogățim experiența culinară XO pornind de la esența rețetelor tradiționale.

În bucătărie

Chef Secară Paul Ionuț
experiență de peste 12 ani în industria ospitalității, medaliat la IKA Culinary Olympics

Inspirate de rețetele românești originale, preparatele noastre sunt capabile să stimuleze imaginația. În bucătăria XO se folosesc toate simțurile pentru a antrena și recunoaște frumusețea și gusturile bune. O astfel de abordare este fundamentală pentru exprimarea propriei personalități: explorează, crează și transmite.

Chef Secară Paul Ionuț

Rezervări

Pe adresa de e-mail xo@xoradea.ro

Sau la numărul de telefon 0721 998 671